LaYaNnNnNnN................

By: Acik Bard

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Monday, 5-Feb-2007 11:16 Email | Share | | Bookmark
Hureen & Irfan....buah hati ibu and baba

Auntie Bard, cepat la amik gmbr hureen...
ish auntie nak gi mana ni???
erm majuk la auntie taknak amik pic hureen
View all 22 photos...
Last saturday, yus & family came to KL for a short holiday. Finally dpt jugak lepaskan rindu kat hureen yg comel and irfan. Sejak irfan lahir, nih la baru 1st time jumpa anak teruna tu. Mmg cute sgt, dah macam anak hindustan. Kalau irfan tgk org, dah mcm nak mkn org pun ada gak tapi senyuman tu yang buat org geram hehehhehehehhe...pipi tu lembut mcm baby girl je. main ba...ba....cak ngan dia mmg best hehehheheheheee.....tapi tgn boleh lenguh sebab dukung dia. maklum le berat dlm 10kg camtu. mau tak rasa mcm nak patah tgn....terasa lagi smpi sekarang ni hehehhehe jgn marah ye ibu & baba....

hureen pulak...she's damn gorgeous!!! She's so cute, camera friendly, pampered...but the most important thing is the way she's smiling....hidung sure terangkat when I said....SMILE....hehhehehehehhehe . Itulah uniknya hureen n irfan.....

So lepas ni kalau outstation kat johor, sure kena singgah gak pasir gudang....just to meet anak2 yang cute tu.... . Sekarang ni pun dah rindu sgt kat anak2 tu. Nak pinjam, ibu tak bagi uwaaahahhahhahhahaha










Tuesday, 30-Jan-2007 11:13 Email | Share | | Bookmark
Cuba...mencuba....

 
 
 
Last sunday, mmg boring sangat dok umah...taktau nak buat apa so planning la masak ayam masak merah resepi kak rossya.... http://rossyabakes.fotopages.com...

mmg sedap pun resepi...hope next time boleh masak lagi and improve the taste . So after this boleh try resepi mamafami pulak.....




Wednesday, 20-Dec-2006 11:10 Email | Share | | Bookmark
Kemeriahan majlis pertunangan Eddy Effendi & Nurhidayah

Sirih junjung penyeri hantaran....
Kemeriahan bermula...
Apa la yang dibualkan tu???
View all 10 photos...
Date : 16 December 2006
Venue : Setiawangsa, Kuala Lumpur
'Nominees' : Eddy Effendi Abu Bakar & Nur Hidayah

but you won't see the nominees in this entry.... I just missed to capture their happy faces . Sorry!!!!









Thursday, 14-Dec-2006 09:52 Email | Share | | Bookmark
Dah besar rupanya....

Nama saya Hureen ...:-)
Lama dah tak jumpa Hureen... Bila tgk gambar besar dah rupanya...minta izin ye mama & baba hureen sebab letak pic hureen kat FP ni. Nak tunggu mama hureen creat FP lambat la so biar auntie Bard upload dulu...... Jangan marah..... comel sgt anak dara sorang ni. Muka dah macam anak mix pun ada gak.....



Thursday, 7-Dec-2006 09:00 Email | Share | | Bookmark
Kawin lagi.... Azhar & Laila, Kota Bharu, Kelantan

Flower Girls memeriahkan suasana...
 
Lagi aksi si gadis....
View all 7 photos...




[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net