LaYaNnNnNnN................

By: Acik Bard

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Saturday, 18-Nov-2006 03:13 Email | Share | | Bookmark
Syamsul Ma'arif & Pasangan....

Majlis dah bermula...
Semua enjoy menjamu selera,
sambil melayan panggilan,
View all 16 photos...




Monday, 13-Nov-2006 02:12 Email | Share | | Bookmark
Wedding Time.....DaH bErMuLa.....:-)

Berhenti skjp isi minyak...
Sempat lagi ber'sms'..
Minyak sedang diisi
View all 21 photos...






Friday, 3-Nov-2006 08:17 Email | Share | | Bookmark
Bila Danish ketawa dan menangis....:-)

Bila danish tersenyum...semua org pun senyum
Bila Danish tido, lagi la semua tersenyum hehehe
Tapi bila dah mula mencuka...makngah lagi la risau :-(
View all 4 photos...
Tembam & bulat membuatkan semua orang geram n suka cubit pipi dia heheheh...especially MakNgah ........



Senyum selalu yerk....tambahkan lagi ketul2 kat tangan tu



Monday, 30-Oct-2006 02:29 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidilfitri

Saya la anak buah mak ngah (Auntie Bard)
Juadah Di pagi raya....sedapnya
Erm suka la tu mak tok dok layan dia...(sambil di agah tok chik)
View all 11 photos...
Salam Aidilfitri buat semua...

Erm tahun nih beraya dah ada anak buah hehehhe so dah kena bagi duit raya la kat baby comel sorang nih. Danish nak masuk 4 bulan dah tapi berat ~ 7kg huhuhuhu berat berat.....badan dah ketul2. bak kata my auntie dah macam batang tebu hehehheheheh sebab bnyk muscle....kuat nangis ni kalau orang yang tak kenal pegang dia heheheh tapi kalau dia dah kenal, paling geram bila dia ketawa n bercakap. tapi tak tau la apa yang dia cakap. umur 3 bulan dah pandai meniarap sendiri hehehheh bijak bijak.....kalau dah dukung dia, taknak letak dah pena tla dah dukung dia jerk...tu yang acik selalu nyakat dia biar dia nangis n papa dia la kena pujuk...orang lain dia taknak, dia nak sorang jerk...papa dia heheheh selamat takyah dukung

Mak Ngah, mana duit raya ni?







Tuesday, 10-Oct-2006 03:02 Email | Share | | Bookmark
Interested in NGV?

Filling Instruction....
Attach Nozzle
Open Valve
View all 5 photos...
Hi semua....erm lama acik tak update. So semalam acik gi site visit ngan bos kat kepong (Jambu Jerterh NGV Station). So ada kamera kat tangan, acik pun snap la apa yang patut utk task acik. nak buat sticker utk filling procedure sebenarnya..... erm acik update lagi la apa2 projek yang ada sekarang nih.....

so harap semua enjoy and kalau ada inquiry, boleh la tanya



[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net