LaYaNnNnNnN................

By: Acik Bard

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  >  >>]    [Archive]
Friday, 22-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Before & After!!!

 
Tenang...
Putaran yang menyenangkan...
View all 10 photos...
Assalamualaikum....

Acik kembali lagi...

Erm last monday acik ngan staff tak tau nak lunch kat mana so dah boring sangat gi la makan kat segambut...hehehe jauh tu dari ofis. teringin sangat nak makanikan bakar tapi compare segambut ngan belakang istana, acik rasa best lagi belakang istana... sebab kat sana lagi happening, variety of food and grilled fish tapi kat sini suasana tenang la, tak crowded. maybe sebab dia tepi jalan and susah orang nak cari parking so tak ramai la sangat time lunch hour....

ok la acik ada hal sikit, nanti sambung lagi....bubyeeeeeee!!!




Saturday, 16-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Comelnya.....

Sis hanom & her best couple...
Siapakah gadis jelita ini..??? :)

HoW CuTe ThEy ArE???


Thursday, 14-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sis Hanom yang cute!

Sapa Tu..???
Termenung nampak...!
Ah Cunnyaaaaaaaaaaa....
View all 10 photos...
Hehhehehehe would like to introduce to everyone...my beloved sis...Sis Hanom.. .

Erm Sis Hanom ni cute sangat so 2 hari lepas acik boring sangat kat ofis and tak tau nak buat apa. So acik menyakat la Sis hanom nih...hehehe terpaksa la suruh Sis hanom pose sikit2. hehehheheheh tak larat Sis hanom nak layan acik hari tu..kesian Sis hanom sebab acik kacau dia buat keje. Disebabkan muka Sis hanom yang cute tu, pernah gak acik cubit pipi dia . Sis hanom baik sangat, selalu buatkan kek untuk acik. Bebudak ofis pun jeles...... .

Tapi start next month dah takder la kek untuk acik sebab Sis hanom keje sampai end of this month jerk . Sis dapat keje kat astro....uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tinggal la acik sorang kat ground floor dan ditemani jejaka2 nakal yang suka nyakat acik.....

Amacam cute tak Sis acik yang sorang nih? tapi nih bukan la gambar 'OrAnG CuTe' yang acik cakap tu. Gambar 'OrAnG CuTe' tu to be uploaded in the next episode...... ....

Orait....nantikan pics yang lebih menarik lepas nih............TaRtAr!!!


Tuesday, 12-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
At Last...!!!

Siti oh Siti...!!!

Hi..

UnTuK AyOnG TeRsAyAnG.... . Buat masa sekarang nih, acik sempat upload gambar SiTi jer yong...gambar 'OrAnG CuTe' tu acik tak boleh upload lagi HeHeHeHe....nanti ramai pulak yang nak berkenalan.....

AcIk baru jer try modified method yang ayong ajar hari tu...so camner? ok tak gambar SiTi tu? Tak la expert lagi tapi ok la agaknyer untuk permulaan......

Ok AyOnG...miss you so much..!!!


Thursday, 17-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
F1 Fever...!

 
 
 

I had my happy day at Midvalley, hanging out with my lovely friends, watching movie....window shopping...



[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net